Wat is een Jan Marini behandeling?

De kracht van JM zit in de Skin Care Management Systemen (SCMS). Dit is het zgn. starting point. Het betekent een nieuwe norm voor superieure resultaten, simpel, effectief en goed voor een lange termijn klant tevredenheid. Niet voor niets al 3 jaar op rij (2011, 2012, 2013 ) bekroond door “New Beauty” als Beste Skin-Care System.

Het geheim van de SCMS is de kracht van toepassing van belangrijke ingrediënt technologieën die elkaar versterken voor een oplossingsgerichte aanpak om alle (grote) huidproblemen aan te pakken.

Gezichtsbehandeling

Deze behandeling is voor iedereen. Het verzorgt en verbetert uw huid. Het is een super ex foliërende scrub van md formulations met een speciale formule voor het reinigen en verwijderen van de dode, verdikte en droge huid. Zachte en perfect afgeronde polijstkorrels zorgen voor een directe vorming van nieuw en zacht weefsel. Eucalyptus draagt bij aan een kalmerende en verzachtende werking. De scrub voorkomt huidproblemen zoals ingegroeide haren. Na de scrub krijgt u een créme masker.

Duur: 30 minuten
Kosten:
 € 52,50

Intensieve gezichtsbehandeling

Een intensieve gezichtsreiniging en een glycolzuurpeeling met 40% glycolzuur en als afsluiting een dag- of nachtcréme. Het verwijderd 5-8 dode huidlaagjes waardoor de huidstofwisseling verbetert. Het geeft verbetering bij acne, fijne rimpeltjes, veroudering, littekens, grove poriën, verkleuringen, droge schilferige, en gevoelige huiden. Door de sterke hydratatie wordt de huid zachter en krijgt een gezonde glans. Al deze effecten zijn al bij de eerste behandeling voel- en zichtbaar.

Duur: 45 minuten
Kosten:
 € 67,50

Extra intensieve gezichtsbehandeling

Een intensieve gezichtsreiniging en een glycolzuurpeeling met 70% glycolzuur in combinatie met vitamine A boosters en als afsluiting een dag- of nachtcréme. Het verwijderd 5-8 dode huidlagen door de sterke werking van Salicylzuur, een BHA (Beta Hydroxy Acid) dat verkleving van de huid tegengaat, speciale vitamine A boosters worden voor elk specifiek probleem ingezet. Het geeft verbetering bij acné, fijne rimpeltjes, veroudering, littekens, grove poriën, verkleuringen, droge schilferige en gevoelige huiden. Door de sterke hydratatie wordt de huid zachter en krijgt gelijk een gezonde glans. Al deze effecten zijn al bij de eerste behandeling voel- en zichtbaar.

Duur: 30 minuten
Kosten:
 € 87,50

Enzym peeling behandeling

Huidverjonging behandeling met een milde papaya peeling. De papaya enzymen eten als het ware de dode huidcellen op waardoor jouw huid zachter en gladder zal aanvoelen. Geschikt voor alle huidcondities maar ook een ideale behandeling als je last hebt van schilfers.

Inhoud behandeling : reiniging, papaya enzym peeling, onzuiverheden verwijderen, masker.

Duur: 60 of 75 minuten
Kosten:
 € 59,00 (60min)  € 65,00 (75min)

Retinol behandeling

Huidverjonging behandeling op basis van retinol. Retinol (vitamine A) werkt heel goed bij huidveroudering, pigmentvlekken en acne. Daarnaast stimuleert retinol de aanmaak van nieuwe huidcellen, vermindert de grove huidstructuur en zorgt voor een goede hydratatie. Geschikt voor alle huidcondities die huidveroudering willen aanpakken.

Inhoud behandeling: reiniging, papaya enzym peeling, onzuiverheden verwijderen en een retinol masker.

Duur: 60 of 75 minuten
Kosten:
€ 59,00 (60min) € 65,00 (75min)

Vitamine C behandeling

Collageen en maakt de huidskleur egaler. Ook heeft vitamine C een gunstige werking op o.a. pigmentvlekken en geeft het jouw huid een goede bescherming. Geschikt voor alle huidcondities.

Inhoud behandeling: reiniging, papaya enzym peeling, onzuiverheden verwijderen en een vitamine C masker.

Duur: 60 of 75 minuten
Kosten:
€ 59,00 (60min)  65,00 (75min)