Wat is een Jan Marini of Casmara behandeling?

Bent u op zoek naar huidverbetering omdat u bijvoorbeeld last heeft van een gevoelige huid, schilferige huid, een vale teint, acne, rimpels of verslapping?

Dan bieden onderstaande behandelingen van Jan Marini en Casmara voor u de oplossing.

JM Facial Treatment Retinol

De Retinol Facial maakt gebruik van all-trans-retinol voor verbeterde huidvernieuwing en verfijning van de huid. Deze corrigerende behandeling laat onmiddellijk een verbeterde textuur zien, verfijning, een grotere soepelheid en hydratatie. Het zal een bijdrage leveren aan het minimaliseren van verkleuring, fijne lijntjes en rimpels en ook acne minimaliseren.

Duur: 75 minuten
Kosten:
€ 73,50

JM Facial Treatment

Basic

De Basic Facial geeft een effectieve exfoliatie en huidvernieuwing zonder beschadiging of irritatie van de huid. Ideaal voor de gevoelige, extreem droge en/of schilferige huid. Door de sterke hydratatie wordt de huid zachter en krijgt een gezonde glans. Al deze effecten zijn al bij de eerste behandeling voel- en zichtbaar.

Duur: 60 minuten
Kosten:
€ 63,00


Casmara Algen Peel-Off Treatment

De 3 verschillende fruitzuren van de natural peeling tri active, Glycolzuur, Melkzuur en Salicylzuur, zullen in alle huidlagen uw huid vernieuwen en huidverbetering realiseren. De speciale Algen Peel-Off Maskers, aangepast aan uw huidbehoefte, zorgen voor een krachtige hydratatie. Door het drogen van buiten naar binnen, versterkt het de opname van werkstoffen. Het menthol in de maskers zorgt voor een koude aspect en stimuleert de kleine mimische spieren, waardoor ze verstevigend werken.

Duur: 75 minuten
Kosten:
 € 65,00

Casmara Oxygenating Treatment

De 3 verschillende fruitzuren van de natural peeling tri active, Glycolzuur, Melkzuur en Salicylzuur, zullen in alle huidlagen uw huid vernieuwen en huidverbetering realiseren. Het Oxygenating Mask is een zuurstofmasker wat door re-activering zuurstof af kan blijven geven. Een subliem masker die zorgt voor een stralende teint, gezondheid van binnenuit, de befaamde “healthy glow”. De huid wordt gezuiverd, gevoed en straalt als nooit tevoren. Geschikt voor iedere man of vrouw ongeacht de leeftijd.

Duur: 60 minuten
Kosten:
€ 57,75