Permanente make-up is de manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect bijgewerkt te hebben. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook in het zwembad, in de sauna, aan zee of op het strand.

Hoe gaat de behandeling?
Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij een tatoeage, gaat het hier om een implantatie in het bovenste laagje van de huid. Dit betekent dat de pigmentering na verloop van tijd afzwakt. Het natuurlijke proces van huidvernieuwing gaat namelijk gewoon door. Eenmaal per jaar of per twee jaren de permanente make-up door Beauty-care bij laten werken en u bent altijd verzekerd van een mooie, natuurlijke uitstraling. Voor het bijwerken berekenen wij een gereduceerde prijs.

Permanente make-up is volkomen veilig. Permanente make-up veroorzaakt geen ontstekingen of hinderlijke zwellingen. Direct na de behandeling kunt u met trots onder de mensen verschijnen. In onze salon wordt gebruik gemaakt van de apparatuur en producten van Nouveau Contour.

Nieuwe ontwikkelingen!

Sinds kort maken wij gebruik van een nieuwe techniek voor natuurlijke wenkbrauwen.

De hairstrokes techniek.

Heeft u interesse bel of mail ons dan voor een vrijblijvend adviesgesprek.